گویندۀ خوشنام و باسابقۀ تلویزیون درگذشت

قاسم افشار که از سال های اول انقلاب، گویندگی در بخش های خبری رادیو و تلویزیون را بر عهده داشت و در بحبوحه سال های دفاع مقدس با صدایی حماسی بارها اخبار مربوط به پیروزی های رزمندگان اسلام را به اطلاع هموطنان رسانده بود ، بامداد امروز بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

قاسم افشار از استادان گویندگی و فن بیان بود و صدای ماندگار او هرگز از ذهن مخاطبان رادیو و تلویزیون حذف نخواهد شد.قاسم افشار متولد ۱۳ آبان ۱۳۳۰ در تهران و کارشناس ارشد روانشناسی بود. وی علاوه بر گویندگی در صدا و سیما در بخش های مختلفی از جمله سازمان سازمان پژوهش های علمی و صنعتی سابقه مدیریت داشت.مراسم تشییع این گوینده نام آشنا و با سابقه خبر، فردا ساعت ۹ صبح از مقابل منزلش در بزرگراه صدر، خروجی منظریه، خیابان شهید رحمانی، کوچه دلاور برگزار می شود.

قاسم افشار که بود؟

قاسم افشار روز دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۳۰ در تهران به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در تهران و قصرشیرین طی کرد.سپس برای ادامه تحصیل به مدرسه عالی پارس رفت و در رشته روانشناسی ادامه تحصیل داد. با وقوع انقلاب فرهنگی تحصیلات دانشگاهی او نیمه‌تمام ماند؛ ولی بعد از بازگشایی دانشگاه‌ها کارشناسی روانشناسی را از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرد.

او سپس کارشناسی ارشد خود را در همین رشته از دانشگاه آزاد اسلامی اخذ نمود. او از کودکی و دوران مدرسه به اجرای برنامه علاقه داشت و در دوره دبیرستان این علاقه به سمت گویندگی خبر کشیده شد. وی علاوه بر گویندگی اخبار صدا و سیما، به عنوان کارشناس ارشد با سازمان پژوهش‌های علمی نیز همکاری می‌کرده‌است.افشار از سال ۱۳۵۸ یا ۱۳۶۰ کار گویندگی خبر را در صدا و سیما آغاز نمود. او از قدیمی‌ترین گویندگان صدا و سیما بود. سعید فانیان مدیر سابق شبکه سوم سیما در سایت شخصی خود گفته که قاسم افشار فقط در موارد اندکی با رادیو همکاری کرده و همواره گوینده اصلی مشروح اخبار تلویزیون بوده‌ است. به گفته فانیان، افشار همواره به عنوان چهره شاخص خبر سیما مطرح بوده و در کار خویش مسلط بود.

فؤاد بابان دیگر گوینده خبر درباره افشار گفته‌ است:تاثیر خبری که مثلاً از زبان قاسم افشار شنیده می‌شود با آنچه جوانی تازه فارغ‌التحصیل می‌خواند، خیلی متفاوت است… آقای افشار از یکه‌تازان عرصه خبر بودند که به مدت ۳۰ سال تنها در یک بخش خبری ماندند و خبر مشروح شبکه یک را خواندند. در حالی که من، آقای حیاتی، سلطانی و… علاوه بر گویندگی بخش‌های مختلف خبری رادیو و تلویزیون در سایر برنامه‌های مختلف زنده و تولیدی دیگر هم فعالیت می‌کردیم، اما ایشان حتی خبر نیمروز را هم با این که متعلق به شبکه اول بود، نپذیرفتند. آقای قاسم افشار در مدت خدمتشان حتی یک روز غیبت یا یک دقیقه تأخیر نداشتند. یک گاف یا تپق در خبرخوانی او دیده نمی‌شد؛ حال آن که ما در این مدت با صد‌ها اشتباه، ایراد و مشکل مواجه بودیم.

تاریخ نشر مطلب:
چهارشنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷






نظرات کاربران



معرفي فيلم هاي روي پرده