حمید لولایی و ماجرای سه سال خانه نشینی!
سالها حضور در آثار طنز و درخشش در نقشهایی خاص باعث شده تا « حمید لولایی» به یکی از محبوبترین ستارگان سینما و تلویزیون تبدیل شود. او بازیگری را از زمانی که بسیار جوان بود آغاز کرد ولی سالها بین کارش وقفه افتاد تا این که نزدیک به 40 سالگی بود که موفق شد خود را به عنوان یک چهره محبوب مطرح کند. بدون شک مجموعه «ساعت خوش» نقطه شروع درخشش حمید لولایی بود و بعد از آن همکاریهای متعدد با رضا عطاران، سعید آقاخانی و حتی مهران غفوریان باعث شد تا حمید لولایی به چهره شماره یک کمدی و طنز تبدیل شود. هنوز هم شاه نقش او یعنی خشایار مستوقی، زبانزد همه علاقمندان به این بازیگر است. با حمید لولایی همراه شدیم تا از دوران بازیگری، زندگی شخصی، خاطرات جذاب و رابطهاش با عید نوروز بدانیم.
«شب عید» در مشهد
حضورم در سریال «شب عید» چند دلیل عمده دارد که شاید مهمترین آنها حضور سعید آقاخانی به عنوان کارگردان این اثر باشد ضمن اینکه فیلمنامه جالبی دارد که در عین حال که شکلی اپیزودیک دارد و هر خانواده برای خودش قصه ای منحصر به فرد دارد و همه این قصه ها به هم ارتباط پیدا می کند. من و خانم مرجانه گلچین نقش یک زن و شوهر را داریم که برای حل مشکل مان راهی مشهد می شویم و اتفاقات جالبی برایمان رخ می دهد.
همکاری با سعید آقاخانی
من بارها با سعید آقاخانی همکاری کرده ام و در واقع افرادی مثل او یا رضا عطاران یا مهران غفوریان در کار برای من مثل اعضای خانواده هستند. درک خوبی از کار با یکدیگر داریم و شناختی که در این سال ها از همدیگر پیدا کرده ایم باعث می شود تا در هنگام کار هم راحت تر جلو برویم و هم کار بهتر و قابل قبولی ارائه دهیم.
سریال های مناسبتی عید
من بارها تجربه کار در سریال های مناسبتی نوروز یا حتی ماه رمضان را داشتیم و این را به خوبی می دانم که مخاطب دوست دارد این سریال ها را دنبال کند. سال ها است که این سریال مناسبتی برای مردم به آثاری تبدیل شده که از آن استقبال می کنند ولی باید این را هم در نظر گرفت که اگر کار ضعیفی به آنها ارائه دهم قطعا آن را پس می زنند. متاسفانه در سال های اخیر کیفیت برخی از آثار تلویزیونی به شدت پایین بوده و همین باعث شده که کار سخت تری هم برای ساخت آثار مناسبتی داشته باشیم. امیدوارم مردم سریال شب عید را دوست داشته باشند.
دوری سه ساله!
من تا پیش از سریال «پنجری» که اواسط امسال پخش شد، حدود 3 سال بود که در تلویزیون فعالیتی نداشتم و دلیل اصلی آن هم نبود کارهای با کیفیت و عدم ساخت آثار طنز خوب و آبرومندانه بود. عدم کار کردن برخی از طنزسازان قدرتمند در این سال ها باعث شده تا کیفیت آثار کمدی به شدت پایین بیاید، ضمن این که واقعا بودجه خاصی را هم به ساخت سریال ها اختصاص نمی دادند و به دلیل شرایط ترجیح دادم که مدتی از تلویزیون دور باشم یا در سینما فعالیت می کردم یا در شبکه نمایش خانگی. بعد از اینکه «پنچری» پیشنهاد شد، به دلیل حضور آقای مهران مهام به عنوان تهیه کننده که بارها با او همکاری کرده بودم و همچنین حضور چهره های خوب طنز در آن سریال، پذیرفتم که در آن کار حضور داشته باشم.
نقش خوب یا بد؟!
واقعا نمی دانم بعد از این همه سال باز هم باید در نقش خشایار مستوفی چطور بازی کنم؟ این نقش باعث شد تا مردم زیادی من را بشناسند و هنوز هم خیلی ها من را در خیابان با همین نام صدا می زنند ولی بازی در این نقش باقع شد تا من دچار افسردگی و بیماری های روحی شوم! زمان زیادی را در قالب این نقش بودم و همین باعث شده تا از نظر روحی اذیت شوم.
تلویزیون یا سینما؟
بازی در مدیوم های مختلفی را تجربه کردم و از تلویزیون و سینما گرفته تا شبکه نمایش خانگی! ولی تلویزیون برایم همیشه در اولویت بوده و هست. واقعا در همان مدت 3 سال که از تلویزیون دور بودم به شدت ناراحت بودم چون حس می کردم در خانه ام نیستم خیلی دوست دارند در آثار سینمایی حضور داشته باشند و من هم دوست دارم ولی اگر قرار باشد بین سینما و تلویزیون یکی را انتخاب کنم قطعا انتخاب و اولویت من تلویزیون است. مخاطب تلویزیون بیشتر است و از آنجا که همیشه معتقدم ما برای مردم کار می کنیم در نتیجه حضور در کارهای تلویزیونی را ترجیح می دهم.
استرس برای آینده
همین موضوع کسب درآمد باعث شده که من همیشه برای آینده استرس داشته باشم چرا که ما نه از جایی تامین می شویم و نه حقوق بازنشستگی داریم و همیشه فکر می کنم من تا چه زمانی می توانم کار کنم و اگر اتفاقی برایم بیفتد چه می شود؟! واقعا همیشه این ترس را دارم و شاید مهمترین آرزوی من این است که در دوره بازنشستگی آرامش داشته باشم ان زمن که جوان بودم و می خواستم بازیگری را آغاز کنم. واقعا این طور نبود که به عنوان یک شغل به بازیگری نگاه کنیم آن زمان خیلی ها به دلیل علاقه به این هنر می آمدند و خودشان شغل دیگری داشتند و مثلا بعد از ظهرها می آمدند تئاتر کار می کردند از یک جایی به بعد بازیگر شد شغل اصلی من و البته نمی گویم که در این سال ها درآمد بدی از این کار داشتم ولی واقعا ان طور هم نیست که خیلی ها از بیرون به این شغل نگاه می کنند.
یک خاطره جالب و تلخ
آن زمان که سریال سربداران را بازی کرده بودم، درست است که بخش هایی که بازی کرده بودم پخش نشد ولی آقای نجفی از بازی من خوشش آمده بود و به همکارانش گفته بود که با من تماس بگیرند و از من برای کارهای دیگر دعوت کنند ولی پدرم در آن زمان و درست همان روزهایی که قرار بود که با من تماس بگیرند تلفن خانه را به دلیل مزاحم تلفنی قطع کرده بوده بود! آن هم به من زنگ می زدند ولی جوابی نمی گرفتند و به همین راحتی فرصت من از دست رفت. این موضوع را بعد از سال ها که یکی از عوامل آن سریال را دیدم به من گفت و شوکه شده بودم!
علاقه به موسیقی
خودم به شدت به موسیقی علاقه دارم و حس می کنم موسیقی در زندگی همه ما لازم است به نظرم موسیقی می تواند به ریتم زندگی کمک کند سال ها قبل و در جوانی یک سه تار هم داشتم که تمرین موسیقی می کردم که متاسفانه خراب شد، به دلیل همین علاقه شدیدی که به موسیقی دارم دوست داشتم که دخترانم هم در این حیطه فعالیت داشته باشند.
ارتباط با نوروز
با عید نوروز رابطه خوبی دارم و با این که دیگر مثل زمان های قدیم نیست ولی هنوز هم سعی می کنم از زیبایی های آن لذت ببریم قدیم ها عید حال و هوای دیگری داشت و مردم خیلی به آن اهمیت می دادند. سعی میکردند سنتها و رسوم آن را کاملا انجام دهند و دید و بازدید با اقوام و دوستان از مهمترین کارها بود ولی این روزها مردم ارتباط شان با یکدیگر در حد تلفن و موبایل شده است! قدیمها گوشیهای موبایل نبود و کل خانواده دور هم جمع میشدند و آداب و رسوم عید را به جا میآوردند، ولی الان همه چیز به داخل گوشیها انتقال پیدا کرده و حتی اگر خانوادهها در چنین ایامی دور هم باشند، باز هم سر هر کسی داخل گوشی خودش هست!
زنده نگه داشتن سنت ها
امیدوارم که بزرگترهای هر خانواده سنتهایی مانند نوروز را زنده نگه دارند و آداب و رسوم آن را به بچههای خود و نسلهای بعد منتقل کنند نباید اجازه بدهیم این زیباییها به راحتی از بین بروند. سنتهایی که ریشه در گذشتههای تاریخی ما دارند و بزرگان تاریخ ما همواره آنها را زنده نگه داشتهاند و حالا هم ما وظیفه داریم که آن را به نسلهای بعدی انتقال دهیم.
آرزوی سال جدید
در سال جدید امیدوارم که مردم از نظر اقتصادی شرایط خوبی پیدا کنند متأسفانه زندگی اکثر ما طوری شده که پول به حلال همه مشکلاتمان تبدیل شده است شاید تنها چیزی که این روزها همه را خوشحال میکند، پول باشد و من امیدوارم که مردم جیبهایی پرپول داشته باشند و در سال جدید شادی در زندگی همه ما جریان داشته باشد. /منبع: روزهای زندگی
- مطالب مرتبط
- آرش داودی: حضور بازیگران کمدی در سریال مناسبتی «ماهچراغ» مخاطب را جذب میکند
- «ماهچراغ» روی آنتن شبکه پنج سیما می رود
- فهرست همه فیلمهای تلویزیون در نوروز 1400
- «نوشدارو» روی آنتن شبکه سلامت می رود
- چالش کلاهگیس برای بازیگران زن در تلویزیون!
- علیرضا خمسه راز مگوی «پایتخت» را فاش کرد!
- پوراحمد: با بُکن نَکنهای صداوسیما کنار نمیآیم!
- تمام سریالهایی که حمایت «اوج» را داشتهاند
- سرنوشت عجیب کوچولوهای بازیگری که محو شدند
- ماجرای پخش قسمت جنجالی پت و مت از تلویزیون
نظرات کاربران
- معرفی بهترین فیلم های عاشقانه 2018
- شمارۀ «محمدرضا گلزار» چند؟!
- زیباترین بازیگران زن ایرانی در رتبه بندی جهانی
- بازی علی نصیریان در تئاتر شهاب حسینی
- برپایی نمایشگاه عکس در خانۀ عکاسان جوان
- کدام هنرمندان در امور خیریه فعالند؟
- اکبر عبدی با دخترهایش روی صحنه رفت!
- حضور یک بازیگر زن ایرانی در سینمای ترکیه
- 12 گام برای نوشتن یک فیلمنامه ی انیمیشن
- بشنوید: «رسم عاشقی» اثر رسول نجفیان درباره شهدا
- تحلیلی برفیلم «سولاریس» /احساس گناه!
- «روتوش» بهترین فیلم کوتاه جشنواره کراکوف
- فصل دوم سریال «نفس» امسال جلوی دوربین می رود
- یک بازیگر زن سینما و تلویزیون، کشف حجاب کرد!
- فیلم هایی که بحران های زندگی زناشویی را نمایش دادند
- 20 فیلم جنجالی که نباید با همسر یا نامزدتان تماشا کنید! (قسمت1)/دختر خوب و دختر گمشده!
- آلبوم جدیدِ بدلِ «اندی» در ایران مجوز گرفت!
- موسسات فرهنگی و هنری از پرداخت 25 درصد مالیات معاف می شوند
- نقد و بررسی فیلم «ستیغ اره ای» ساخته مل گیبسون
- انتشار یک فیلم کودکانه در شبکه نمایش خانگی
- چرا صداوسیما و دولت باید روزنامه داشته باشند؟
- فیلم سینمایی «فیتیله و ماه پیشونی»
- اعتبار خرید کتاب از نویسندگان به ۴ میلیارد تومان افزایش یافت
- پرطرفدارترین خواننده های ایرانی در اینستاگرام
- ده فیلم مناسب برای درون گراها و انزوا طلبان!
- وقتی مجری ها در صداوسیما حکومت می کنند!
- هم پیمان با کازابلانکا!
- ببینید: خواستگاری دخترجوان از احسان علیخانی!
- نگاهی به فیلم «یک روز بخصوص» از منظر پیچیدگی های شخصیتی
- عکسهای اکران خصوصی فیلم «ساعت 5 عصر»
- «بچه مهندس ۳» سریال مناسبتی شبکه دو شد
- نگاهی به چند اثر حاضر در جشنواره فیلم فجر
- قدیمی ترین عکاسی تهران بسته شد! + عکس
- حمله کاربران به پیج بازیگر زن به خاطر تسلیت به محمود احمدی نژاد
- رضایت ۷۵ درصدی بازدیدکنندگان از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
- حیوانات ماشینی در شبکه پویا
- انتصابات جدید در سازمان سینمایی
- انتقاد کوروش تهامی از شرایط اکران «آشوب»
- تماشاگران سینما در ماه رمضان افزایش یافته اند
- فهرست بازیگران «خسیس» تکمیل شد
- تماشاخانه ایرانشهر و ماجرای ستارههای پایتخت!
- تمرین بازیگری در خانه
- دست زدنِ مجری مرد به زن، برنامۀ زنده را به هم ریخت +ویدئو
- نگاهی به فیلم تک خال در حفره اثر بیلی وایلدر
- گزارش تصویری از اختتامیه جشنواره فیلم کودکان
- کچلهای سینما، از جمشید آریا تا صفر کشکولی!
- عكس/گريم پسرانۀ بازيگر زن معروف ايراني
- نگاهی به فیلم«خفه گی»/ ناهمگونی فرم و محتوا!
- آغاز تصویربرداری «از یادها رفته» از ۱۷ تیرماه
- "دورهمی" چگونه تبدیل به "شبنشینی" شد؟!
- برنامه تلویزیونی «مثبت و منفی پنج»
- بشنوید: گل عشق باصدای رضا بهرام
- نگاهی به فیلم "پاپ"/ عشق و چیزهای دیگر
- از حامد همایون تا مهرداد جم و پرواز همای/تمام خوانندگان ایرانی که اسم و فامیل فِیک دارند!
- معرفی بهترین فیلم های عاشقانه 2018
- شمارۀ «محمدرضا گلزار» چند؟!
- زیباترین بازیگران زن ایرانی در رتبه بندی جهانی
- بازی علی نصیریان در تئاتر شهاب حسینی
- برپایی نمایشگاه عکس در خانۀ عکاسان جوان
- کدام هنرمندان در امور خیریه فعالند؟
- اکبر عبدی با دخترهایش روی صحنه رفت!
- حضور یک بازیگر زن ایرانی در سینمای ترکیه
- 12 گام برای نوشتن یک فیلمنامه ی انیمیشن
- بشنوید: «رسم عاشقی» اثر رسول نجفیان درباره شهدا
- تحلیلی برفیلم «سولاریس» /احساس گناه!
- «روتوش» بهترین فیلم کوتاه جشنواره کراکوف
- فصل دوم سریال «نفس» امسال جلوی دوربین می رود
- یک بازیگر زن سینما و تلویزیون، کشف حجاب کرد!
- فیلم هایی که بحران های زندگی زناشویی را نمایش دادند
- 20 فیلم جنجالی که نباید با همسر یا نامزدتان تماشا کنید! (قسمت1)/دختر خوب و دختر گمشده!
- آلبوم جدیدِ بدلِ «اندی» در ایران مجوز گرفت!
- موسسات فرهنگی و هنری از پرداخت 25 درصد مالیات معاف می شوند
- نقد و بررسی فیلم «ستیغ اره ای» ساخته مل گیبسون
- انتشار یک فیلم کودکانه در شبکه نمایش خانگی
- چرا صداوسیما و دولت باید روزنامه داشته باشند؟
- فیلم سینمایی «فیتیله و ماه پیشونی»
- اعتبار خرید کتاب از نویسندگان به ۴ میلیارد تومان افزایش یافت
- پرطرفدارترین خواننده های ایرانی در اینستاگرام
- ده فیلم مناسب برای درون گراها و انزوا طلبان!
- وقتی مجری ها در صداوسیما حکومت می کنند!
- هم پیمان با کازابلانکا!
- ببینید: خواستگاری دخترجوان از احسان علیخانی!
- نگاهی به فیلم «یک روز بخصوص» از منظر پیچیدگی های شخصیتی
- عکسهای اکران خصوصی فیلم «ساعت 5 عصر»
- «بچه مهندس ۳» سریال مناسبتی شبکه دو شد
- نگاهی به چند اثر حاضر در جشنواره فیلم فجر
- قدیمی ترین عکاسی تهران بسته شد! + عکس
- حمله کاربران به پیج بازیگر زن به خاطر تسلیت به محمود احمدی نژاد
- رضایت ۷۵ درصدی بازدیدکنندگان از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
- حیوانات ماشینی در شبکه پویا
- انتصابات جدید در سازمان سینمایی
- انتقاد کوروش تهامی از شرایط اکران «آشوب»
- تماشاگران سینما در ماه رمضان افزایش یافته اند
- فهرست بازیگران «خسیس» تکمیل شد
- تماشاخانه ایرانشهر و ماجرای ستارههای پایتخت!
- تمرین بازیگری در خانه
- دست زدنِ مجری مرد به زن، برنامۀ زنده را به هم ریخت +ویدئو
- نگاهی به فیلم تک خال در حفره اثر بیلی وایلدر
- گزارش تصویری از اختتامیه جشنواره فیلم کودکان
- کچلهای سینما، از جمشید آریا تا صفر کشکولی!
- عكس/گريم پسرانۀ بازيگر زن معروف ايراني
- نگاهی به فیلم«خفه گی»/ ناهمگونی فرم و محتوا!
- آغاز تصویربرداری «از یادها رفته» از ۱۷ تیرماه
- "دورهمی" چگونه تبدیل به "شبنشینی" شد؟!
- برنامه تلویزیونی «مثبت و منفی پنج»
- بشنوید: گل عشق باصدای رضا بهرام
- نگاهی به فیلم "پاپ"/ عشق و چیزهای دیگر
- از حامد همایون تا مهرداد جم و پرواز همای/تمام خوانندگان ایرانی که اسم و فامیل فِیک دارند!