دهمین جشنواره منطقه ای ژیار به کار خود پایان داد

دهمین جشنواره منطقه ای فیلم و عکس ژیار که از 18 اردیبهشت آغاز شده بود شامگاه پنجشنبه با معرفی برترین ها در بخش های مختلف به کار خود پایان داد.به گزارش ایرنا هیات داوران در بخش فیلم دهمین جشنواره ژیار دیپلم افتخار و جایزه نقدی 10 میلیون ریالی را به سرکیو مسگری برای تصویربرداری فیلم های 'خانه سفید' و 'آب یخ' اهدا کرد.دیپلم افتخار و جایزه نقدی 10 میلیون ریالی در بخش جلوه های ویژه به مصطفی حبیبی به خاطر فیلم 'دریا موج موج می لرزد' رسید.

دیپلم افتخار و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی بهترین تحقیق و پژوهش فیلم مستند برای فیلم 'باوانی' به سجاد احمد بیگی رسید.

هیات داوران جشنواره ژیار تندیس جشنواره و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی بهترین صدا را به هادی ساعدمحکم برای فیلم '74' اهدا کرد.

تندیس جشنواره و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی بهترین تصویر جشنواره به وحید بیتوته برای فیلم 'ساختمان شماره 13' رسید.

هیات داوران تندیس دهمین جشنواره ژیار و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی بهترین تدوین را به صادق رضانیا برای فیلم 'آلان' اهدا کرد.

تندیس جشنواره ژیار و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی بهترین فیلمنامه هم به هاشم علیایی مقدم برای فیلم 'در آینه' رسید و هیچکدام از فیلم های بخش تجربی جنشواره از سوی هیات داوران شایسته دریافت تندیس شناخته نشد.دیپلم افتخار و جایزه نقدی 10 میلیون ریالی بهترین فیلم تجربی به فیلم 'مناسبات' به کارگردانی محسن محمدی و مینو شریفی پور اهدا شد.

تندیس جشنواره و جایزه نقدی 200 میلیون ریالی بهترین فیلم پویانمایی(انمیشین) جشنواره ژیار به فیلم 'طناب' به کارگردانی آذر منصوری رسید.

تندیس جشنواره و جایزه نقدی 200 میلیون ریالی بهترین فیلم مستند به فیلم 'مریم، فصل آخر' به کارگردانی طیبه بابایی رسید.

جایزه ویژه هیات داوران، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 10 میلیون ریالی به برهان احمدی برای فیلم مستند 'دوزخ' اهدا شد.تندیس جشنواره و جایزه نقدی 200 میلیون ریالی بهترین فیلم داستانی جشنواره به فیلم 'دریا موج موج می لرزد' به کارگردانی امیر غلامی رسید.

جایزه بزرگ جشنواره، تندیس جشنواره و جایزه نقدی 40 میلیون ریالی به فیلم 'آلان' ساخته مصطفی گندمکار اهدا شد.

هیات داوران دهمین جشنواره ژیار در بخش عکس هم علی اصغر فیض الهی را به عنوان نفر اول شناخته و دیپلم افتخار و جایزه نقدی 20 میلیون ریالی را به او اهدا کرد.

منصور محمدی هم در این بخش از سوی هیات داوران به عنوان نفر دوم شناخته شده و دیپلم افتخار و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی را دریافت کرد.نفر سوم بخش عکس هم شکیب مجیدی معرفی شد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی 10 میلیون ریالی این بخش را دریافت کرد.

هیات داوران در بخش جایزه ویژه میراث فرهنگی آثار سروش منصوری و فرید نازاری را برتر شناخت و در بخش تک عکس هم از جمشید فرجوند و احمد تاجی تقدیر ویژه کرد.

در بخش جنبی عکس (نوروز) هم دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سالار ارکان، مائده زارعی و افشین فتاحی رسید.

هیات داوران در بخش فیلمنامه اقتباسی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی 20 میلیون ریالی را به اشکان چاوشی اهدا کرد.

در بخش آزاد هم، آمین صحرایی برای فیلمنامه 'دستها' و مهران امیر حسینی برای فیلمنامه 'دزدانه' نفر سوم شناخته شده و دیپلم افتخار و جایزه نقدی 10 میلیون ریالی به آنها رسید.

در رتبه دوم این بخش دیپلم افتخار و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی به عثمان محمدی برای فیلمنامه 'روباه و مرز' رسید.تندیس جشواره، دیپلم افتخار و جایزه 20 میلیون ریالی رتبه اول هم به میدیا معروفی برای فیلمنامه 'بافته خیال' اهدا شد.

در این جشنواره از مسعود مرادسلیمی به عنوان هنرمند عکاس و بختیار لحیمی به عنوان فیلم نامه نویس تجلیل و تقدیر شد.

نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره نیز در این آئین گفت: با توجه به هماهنگی هایی که با مسئولین فرهنگی شده است این جشنواره به صورت سالانه برگزار می شود.

سید مهدی فرشادان افزود: مقدمات برگزاری جشنواره بین المللی فیلم کُردی هم انجام شده است و امسال در سنندج برگزار می شود.وی اظهار کرد: کسانی که کُردزبان نیستند اما در مورد کُردها و فرهنگ کردستان فیلم ساخته اند به این جشنواره دعوت می شوند.وی با بیان اینکه حمایت از فیلم و جشنواره های فرهنگی در اولویت مدیران استانی و کشوری باشد، اضافه کرد: مجمع نمایندگان کردستان هم در این راستا تلاش می کند.

مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران در این آئین گفت: فیلم سازان ایرانی سال گذشته با 900 فیلم کوتاه در جشنواره های بین المللی حضور یافتند و موفق شدند۱۸۰ عنوان برتر و جایزه کسب کنند.

سید صادق موسوی با بیان اینکه سینما یکی از دستاوردهای فرهنگی تاثیرگذار پس از انقلاب بوده افزود: ایجاد فرصت برای استعدادهای جوان یکی از اهداف انجمن سینما جوانان است و برگزاری جشنواره های منطقه ای ظرفیتی برای کشف چنین استعدادهایی است.او اضافه کرد: هنرمندان فیلم ساز کردستان در تولید فیلم کوتاه موفقیت های زیادی را در عرصه ملی و جهان کسب کرده اند که لازم است از این توانمندی ها بهره گرفت.

دبیر جشنواره فیلم و عکس ژیار هم در آئین اختتامیه این جشنواره گفت‌‌‌: بعد از بازبینی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، 39 تک عکس از 35 عکاس و پنج مجموعه عکس در بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره ژیار برگزیده شد که با هم رقابت کردند.

سالم صلواتی افزود: هیات بازبینی این دوره از جشنواره ژیار ٦٩ فیلم‌ را شامل 31 فیلم در بخش داستانی، 18 فیلم در بخش مستند، 15 پویانمایی و پنج فیلم در بخش تجربی برای رقابت در بخش نهایی این جشنواره معرفی کرد.وی ابراز امیدواری کرد جشنواره فیلم و عکس ژیار با حمایت مسئولین به طور مستمر هر سال برگزار شود.

دهمین جشنواره منطقه‌ای فرهنگ بومی فیلم و عکس ژیار از 18 تا 20 اردیبهشت با شرکت استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، آذربایجان ‌غربی، چهارمحال و بختیاری، کردستان و همدان در شهر سنندج برگزار شد.همزمان با جشنواره، نمایشگاهی از آثار عکاسان اهل کردستان عراق هم در گالری دیار سنندج برگزار شد.

تاریخ نشر مطلب:
جمعه، ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷






نظرات کاربران



معرفي فيلم هاي روي پرده