تحلیل روانشناسانه فیلم‌های سینمایی در شبکه چهار

شبکه چهار سیما برنامه جدیدی با عنوان «هوای تازه» را آماده پخش کرده که قصد دارد فیلم‌های سینمایی را از دیدگاه آسیب‌های اجتماعی و روانی در جامعه تحلیل و بررسی کند. به گزارش شایان فیلم از ایسنا صفا چاوش اوغلی ـ تهیه کننده برنامه هدف از ساخت هوای تازه را اینگونه شرح داده است: در این برنامه می‌خواهیم بگوییم یک فیلم خوب می‌تواند نسخه‌ای دارویی یک پزشک از نظر روانشناسی باشد و همچنین یک فیلم می‌تواند در ذهن و روح آدمی فروپاشی به وجود آورد.

در«هوای تازه» شش فیلم ایرانی با حضور کارگردان اثر مورد بررسی قرار می گیرد و چهار فیلم منتخب از فیلم‌های سینمایی خارجی با حضور روانشناسان بالینی و روانکاو مورد تحلیل قرار می‌گیرد. «360 درجه» ساخته سام غریبیان، «ربوده شده» اثر بیژن میرباقری، «ملکه» ساخته باشا آهنگر، «چهل سالگی» اثر علیرضا رییسیان فیلم هایی است که با حضور کارگردانان آنها در استودیو برنامه تحلیل می شود. «مادر» ساخته زنده یاد علی حاتمی و «برادرم خسرو» اثر احسان بیگلری دو اثر سینمایی دیگری است که در برنامه با حضور روانشناس بالینی مورد تحلیل قرار می گیرد.

تهیه کننده و کارگردان «هوای تازه» به فیلم های سینمایی خارجی اشاره کرده و گفته است: «تلقین» با موضوع رویابینی اثر کریستف نولان، «سکوت بره ها» با موضوع اختلال خودشیفتگی ساخته جانان دنی، «ذهن زیبا» با موضوع اسکیزوفرنی ساخته ران هاوارد و «دیوانه از قفس پرید» با موضوع شخصیت ضد اجتماعی اثر میلوش فورمن، چهار اثر سینمایی خارجی هستند که در برنامه با حضور دکتر مسعود درخشانی، دکتر رضا شهلا و دکتر سیدمحمد حیدر حسینی روانشناس بالینی و روانکاو  مورد تحلیل قرار می‌گیرد.

اجرای برنامه را دکتر حسن ندایی بر عهده دارد که در فضای دکور برنامه که در یک کافی شاپ طراحی و اجرا شده با مهمانان برنامه به گفتگو می پردازد. «هوای تازه» در 10 قسمت 30 دقیقه ای هم اکنون در مرحله صداگذاری است.عوامل برنامه عبارتند از: کارگردان نویسند ه و تهیه کننده صفاچاوش اوغلی، مشاور ه پروژه سید ضیا هاشمی،جانشین تهیه سروش فرد ، مدیر تصویر برداری کامبیز قوام زاد ، فیلمبردار آرمان جامعه، مدیر تولید سروش فرد.

تاریخ نشر مطلب:
شنبه، ۰۶ آبان ۱۳۹۶






نظرات کاربران



معرفي فيلم هاي روي پرده