دکور برنامه «ماه عسل» چگونه ساخته شد؟

«ماه عسل» هر سال دکور متفاوتی را تجربه کرده و امسال نیز جای جدیدی را برای ساخت دکور برگزیده که قابل توجه است. امسال دکور برنامه «ماه عسل» در یک سالن ورزشی برپا شده است. این سالن ورزشی که حدود هزار متر وسعت دارد از مدت‌ها پیش در اختیار سازندگان این برنامه قرار گرفته تا آنها از حدود ٧٠٠ متر آن برای استفاده در برنامه استفاده کنند.

پیمان قانع از طراحان صحنه فعال تلویزیون است که طراحی دکور برنامه‌ای چون «ماه عسل» را هم بر عهده دارد. او در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی فرم دکور «ماه عسل» گفت: اصل فرم «ماه عسل» به تراژدی بودن آن است. حال ممکن است عاشقانه باشد و یا مثل داستان‌های غمگین‌، غمگین باشد. برای همین حس فضای برنامه فضای غمگینی است. منتهی انتهای آن امید است، مثل دکور ما که هر ساله به این نتیجه رسیده که در بک گراندش نوری روشن داشته باشد، امیدی باشد و چراغی روشن باشد. ما برای آن امید و چراغ کوچک است که برنامه ساخته‌ایم و من برای آن یک ذره امید است که دکورم را زده‌ام.

وی درباره‌ی تغییرات دکور امسال توضیح داد: سعی کرده‌ایم با استفاده از ترکیب رنگ‌های زرد و گرم هم تنوع بصری در پلاتوها ایجاد کنیم و همچنین به نوعی ترکیب‌بندی در ژانر برنامه‌های اجتماعی و گفت‌وگو محور استاندارد برسیم. رنگ و لعاب پلاتوی یکمان را عوض کردیم که شبیه به لنز دوربین است و مخاطب را نگاه می‌کند. پلاتو دو هم ورودی استودیو برنامه است که انجام دادن آن چالش‌برانگیز بوده است، از این جهت که در هیچ برنامه تلویزیونی تاکنون نبوده‌ که تصویری در نقطه‌ای با یک فاصله دور را بتوانیم به استودیو متصل کنیم. همه اینها مستلزم امکانات به‌روز و جزو امکانات روز دنیاست که در برنامه فراهم شده است.

قانع درباره‌ ایده‌ی این دکور توضیح داد: در این دکور نمای از یک شهر در ارتفاع چند هزار پایی در شب را می‌بینیم و تصاویری که در دل شهر پخش می‌شود و انعکاس آن را در آینه خواهیم دید. در واقع تمام مهمانان «ماه عسل» مردم همان شهر چند هزار پایی هستند و در «ماه عسل» اتفاقات و داستان‌های زندگی‌شان در آینه بالای سرشان انعکاس داده می‌شود.

این طراح دکور در عین حال معتقد است که امسال تنها سالی‌ است که تلاش شده خیلی بالغ‌تر بر روی «ماه عسل» کار شود و اظهار کرد:‌ برنامه‌ «ماه عسل» ده‌ساله‌ است و خود ما هم از دوره جوانی‌مان با این تیم بزرگ شده‌ایم.

او با اشاره به اینکه تلاش شده است دکور «ماه عسل» ساده، شیک و با وقار باشد، اظهار کرد: وقت و دوره‌ «جنگولک بازی» های سال‌های قبل برای ما گذشته است و سعی کرده‌ایم دکوری با وقار داشته باشیم. دکور برای به رخ کشیدن خود هیجانی ندارد اما اولین هدفمان این بود که از آن فضای «ماه عسل» کنار بکشیم و به سمت دکورهای اجتماعی برویم. در این دکور انواع و اقسام رنگ‌ها را می‌بینیم. به نوعی که می‌تواند برنامه‌ای کاملا اجتماعی باشد و نه صرفا مناسبتی. به همین دلیل مردم با آن تونل خیلی ارتباط برقرار کردن و حس خوبی به آن داشتند. ساختمان و معماری این تونل به گونه‌ای است که وقتی در آن حرکت می‌کنید و به جلوتر می‌آیید لگوی برنامه‌ «ماه عسل» در آن که چند حلقه داخل هم است، کامل می‌شود.

پیمان قانع در ادامه درباره دکور «ماه عسل» اظهار کرد: بیشترین چیزی که از دکور امسال خوشم می‌آید، این است که حداقل شما از تلویزیون نمی‌توانید تشخیص دهید این متریال چیست؛ یعنی آن چیزی که در تصویر می‌بینید با آن چیزی که از نزدیک مشاهده می‌کنید کاملا متفاوت است.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود اظهار کرد:‌ امسال برای من تنها سالی بود که از شش ماه جلوتر درگیر فکر کردن بر روی دکور «ماه عسل» بودم، حتی از سال تحویل هم به «ماه عسل» فکر می‌کنیم.

این طراح دکور با اعتقاد بر اینکه دکور «ماه عسل» یک شهر زنده است، اظهار کرد: از نظر من این دکور شهری زنده‌ است و شهر زنده‌ هم حتما در شب‌های قدر و یا شب‌های عید تغییراتی خواهد داشت و حتما برای روزهای خاص اتفاقی برای شهر می‌افتد؛ بنابراین تغییراتی در دکور خواهیم داشت. این دکور در شهری است که اسم آن را می‌توان شهر «ماه عسل» گذاشت. اگر خیلی به دکور دقیق شویم همانگونه‌ که روز اول مطرح نکردیم دکور یک شهر است و خیلی‌ها چیزهایی دیگر دیدند از تخم مرغ گرفته تا چیزهای دیگر، در آینده هم چیزهایی دیگری می‌شود دید. امیدوارم روزهای آینده مخاطبان جلوه‌ بهتری از دکور ماه عسل را ببیند.

تاریخ نشر مطلب:
دوشنبه، -۱۰۹ فروردین -۶۲۱






نظرات کاربران



معرفي فيلم هاي روي پرده