تشکیل گروه سینمایی کودک و نوجوان یک مُسکن است

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» گفت: آن چیزی که باید اتفاق بیفتد، حمایت از تولید فیلم خوب در حوزه کودک است. هیچ‌چیز به این اندازه که به فیلم‌نامه‌ها دقت شود و کسانی باشند تا با پرورش استعدادها به ارتقای فیلم کودک کمک کنند، در جذب مخاطب موثر نیست.محمدرضا شفاه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آغاز اکران عمومی «بیست و یک روز بعد» از چهارشنبه (۱۱ مردادماه) بیان کرد: با وجود این‌که نوجوانان، مخاطب خاص‌ این فیلم هستند، ولی به نظرم مخاطبش نه فقط نوجوانان، بلکه افراد ۱۲ سال به بالا هستند و نه‌تنها بزرگترها می‌توانند با موضوع فیلم ارتباط برقرار کند، بلکه به‌خاطر قصه‌اش از آن لذت نیز خواهند برد.

او با تاکید بر این‌که صحبت‌هایی برای حمایت از این فیلم سینمایی از طرف وزارت ارشاد مطرح شده، ولی هنوز اتفاق عملی رخ نداده است، گفت: با توجه به این‌که یکی از مهمترین مخاطبان این فیلم، گروه سنی نوجوانان هستند و با توجه به این‌که نظرشان درباره فیلم به لحاظ ساخت و مضمون مثبت بوده، کماکان پیگیر هستیم که کمک‌هایی از دوستان‌مان در وزارت ارشاد و سازمان سینمایی داشته باشیم.

این تهیه‌کننده سینما در پاسخ به این پرسش که آیا تشکیل گروه سینمایی خاص مخاطب کودک و نوجوان می‌تواند در ساخت و اکران فیلم‌های این حوزه کمک‌کننده باشد؟ گفت: فکر نمی‌کنم نیازی به تشکیل گروه کودک و نوجوان باشد که فیلم‌های این گروه را اکران کند. مهم این است که خود فیلم، خوب باشد و حمایت شود و اتفاقات مناسبی در زمان اکرانش رخ دهد. تشکیل شدن گروه مشخصی برای فیلم‌های کودک و نوجوان صرفا اگر این باشد که محملی شود تا در ساعاتی از شبانه‌روز یا در بعضی سینماها به‌صورت مداوم فیلم‌های کودک را اکران کنند، در حالی که به‌لحاظ کیفیت مناسب نباشند، فروش نخواهد داشت و آن وقت به خواست سینماداران اکران این‌گونه فیلم‌ها به مرور کم می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: آن چیزی که باید اتفاق بیفتد، حمایت از تولید فیلم خوب در حوزه کودک است. هیچ‌چیز به این اندازه که در فیلم‌نامه دقت کنند و کسانی باشند که اگر به پرورش استعداد و نیرو نیاز دارند، حمایت شوند و دوره‌هایی گذاشته شود تا نسل جدیدی را پرورش دهند که کیفیت آثاری که تولید می‌کنند، بالا باشد. غیر از این، هرگونه حمایت و یارانه مثل تشکیل گروه کودک و نوجوان مُسکن‌هایی است که به ظاهر، اتفاقاتی را رقم می‌زند، ولی هیچ‌چیز مثل کمک کردن به ساخت فیلم خوب نمی‌تواند مشکل را به‌صورت جدی حل کند.

وی با بیان این‌که فیلم کودک خوب، هر زمان که تولید شده، فروش خوبی نیز داشته است، گفت: باید کمک کرد سیاست‌گذاران و اهالی فرهنگ و هنر، دست به دست هم بدهند تا این اتفاق خوب را رقم بزنند. به هیچ‌وجه سیاست‌گذاران دولتی مثل وزارت ارشاد و دیگر هنرمندان به‌تنهایی نمی‌توانند موفق شوند و به یک همت جدی و همکاری نیاز است.شفاه در ادامه سخنانش به فیلم «بیست و یک روز بعد» اشاره کرد و افزود: این فیلم بیش از آن‌که برای نوجوانان جالب باشد، می‌تواند برای پدر و مادرها جذاب باشد، هم به‌لحاظ آموزشی و تربیتی و هم به‌لحاظ بعضی مفاهیم و معانی که این فیلم درباره‌ آن‌ها حرف می‌زند.

او همچنین از گرفتن مجوز آموزش و پرورش برای نمایش فیلم خبر داد و گفت: ما مجوز آموزش و پرورش را برای این فیلم گرفته‌ایم و شورای فیلم آموزش پرورش، آن را تایید کرده و امکان نمایش فیلم برای نوجوانان بالای ۱۲ سال داده شده است. به این ترتیب برنامه‌ریزی کرده‌ایم که نمایش فیلم با شروع مدارس، به‌صورت ویژه در ادامه اکران عمومی یا اگر اکران عمومی تمام شده باشد، به‌صورت خصوصی برای خود مدارس ادامه پیدا کند.

به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی "بیست و یک روز بعد" به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان، با نویسندگی احسان ثقفی و سیدمحمدرضا خردمندان و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه ساخته شده است. مهدی یراحی، خواننده تیتراژ این اثر است. این فیلم سینمایی در سی‌امین جشنواره فیلم های کودک و نوجوان اصفهان در بخش‌های بهترین فیلم کودک و نوجوان از نگاه داوران، بهترین بازیگر و کارگردانی، برنده جایزه پروانه زرین شد و اکران عمومی آن از ۱۱ مردادماه در ۵۰ سالن در سراسر کشور آغاز خواهد شد.در این فیلم، ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین صدیق، جلال فاطمی، رضا استادی، سینا رازانی همراه دو بازیگر نوجوان، مهدی قربانی و حسین شریفی، نقش‌آفرینی کرده‌اند.

تاریخ نشر مطلب:
دوشنبه، -۱۰۹ فروردین -۶۲۱






نظرات کاربران



معرفي فيلم هاي روي پرده