پردیس ملت سالن اصحاب رسانه در جشنواره فجر شد

سال گذشته و پس از معرفی ابراهیم داروغه زاده به عنوان دبیر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، خبرهایی درباره تغییر احتمالی سالن اهالی رسانه ها از برج میلاد به یکی از پردیس های سینمایی مطرح شد.در ابتدا از پردیس چارسو که سابقه برگزاری جشنواره جهانی را داشت به عنوان یکی از مکان های احتمالی برگزاری جشنواره فجر به میان آمد اما در پایان اعلام شد که پردیس ملت به عنوان سالن رسانه ها انتخاب شده است.پس از این تصمیم مدیران جشنواره فجر، نشست خبری این رویداد سینمایی در پردیس ملت برگزار شد و زمانی که خبرنگاران به طبقه منفی ۲ پردیس ملت برای پوشش نشست خبری رفتند، با اینترنتی بسیار ضعیف روبرو شدند که نمی توانست از آن برای فرستادن تک جمله ای استفاده کرد.

پس از اعتراض خبرنگاران، مدیران جشنواره فجر اعلام کردند که تا آغاز جشنواره سی و ششم، مشکل اینترنت حل خواهد شد. اما با آغاز جشنواره فجر نه تنها مشکلات اینترنت پردیس ملت حل نشده بود، بلکه خبرنگاران با معضل جدیدی به نام پارکینگ روبرو شدند. در ابتدا مکان کوچک و بدون نگهبانی برای پارکینگ اصحاب رسانه در وسط اتوبان نیایش در نظر گرفته شد اما بیش از خبرنگاران، اتوموبیل های ملاقات کننده بیمارستان رجایی در آنجا پارک می شد و خبرنگاران باید منتظر می ماندند تا زمان ملاقات بیمارستان به اتمام برسد تا شاید بتواند از پارکینگی که به آنها اختصاص داده شده بود استفاده کنند.

اما چند ماه پیش روابط عمومی جشنواره فجر نظر سنجی را درباره برگزاری جشنواره سال گذشته منتشر کرد که بسیاری از خبرنگاران مکان برگزاری جشنواره فجر را نامناسب اعلام کردند. با وجود نارضایتی بسیاری از خبرنگاران از پردیس ملت، سایت جشنواره فجر امروز نوشت که برای رفاه اهالی رسانه، خبرنگاران می توانند از تخفیف یک شرکت تاکسیرانی اینترنتی برای رسیدن به پردیس ملت استفاده کنند.

این یعنی باز هم پردیس ملت به عنوان سالن اهالی رسانه انتخاب شده است و خبرنگاران باید تاوان تصمیمات مدیران جشنواره فجر را پس دهند و باز هم باید با مشکلاتی نظیر سرعت کم اینترنت، کمبود ظرفیت پارکینگ پردیس ملت و عدم امنیت در سرما دست و پنجه نرم کنند.این تصمیم مدیران جشنواره فجر، نشان می دهد دیواری کوتاه تر از اهالی رسانه پیدا نمی شود.

تاریخ نشر مطلب:
یکشنبه، ۳۰ دی ۱۳۹۷






نظرات کاربران



معرفي فيلم هاي روي پرده